JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Palstat

Kirkonseutu testasi: Help­po­käyt­töinen kris­til­linen deit­ti­so­vellus toimii kuin Tinder

Kuvakaappaus Valo-mobiilisovelluksesta.

Kuvakaappaus Valo-mobiilisovelluksesta.

Janne Urpunen

30.11.2021
Janne Urpunen

Jo 20 vuot­ta toi­mi­nut kris­til­li­nen deit­ti­pal­ve­lu Ko­ti­sa­ta­man Deit­ti jul­kai­si ke­säl­lä deit­ti­so­vel­lus Va­lon. Mo­bii­li­so­vel­luk­sel­la voi et­siä seu­raa to­si­tar­koi­tuk­sel­la kris­til­li­sen ar­vo­maa­il­man ja­ka­vien ih­mis­ten jou­kos­ta. Jul­kai­si­jan edus­ta­ja ker­too, et­tä Valo on so­vel­lus, jos­sa et­si­tää ni­me­no­maan ai­toa ja kes­tä­vää pa­ri­suh­det­ta. 

No­pe­an ko­kei­lun pe­rus­teel­la so­vel­lus­ta on help­po käyt­tää. Kun käyt­tä­jä on hy­väk­sy­nyt pal­ve­lun sään­nöt, ker­to­nut pe­rus­tie­ton­sa ja seu­ra­kun­tan­sa, la­dan­nut va­lo­ku­van­sa ja teh­nyt it­ses­tään ly­hy­en esit­te­lyn, pal­ve­lu on val­mis käyt­töön.

Valo toi­mii kuin Tin­der. Jos pi­dät deit­tieh­dok­kaan pro­fii­lis­ta, pyyh­käi­set näy­töl­lä oi­ke­al­le tai pai­nat ala­lai­dan sy­dän­pai­ni­ket­ta. Osu­man saat, jos mo­lem­mat pi­dät­te toi­sis­tan­ne. Su­per­tyk­käyk­sel­le on oma pai­nik­keen­sa. Jos deit­tieh­do­kas ei miel­ly­tä, pyyh­käi­set va­sem­mal­le tai pai­nat ala­lai­dan ras­ti­pai­ni­ket­ta. Jos kiel­täy­dyt seu­ras­ta, koh­de ei saa sii­tä tie­tää.

Va­los­ta on tar­jol­la mak­su­ton ver­sio, joka näyt­tää käyt­tä­jäl­leen mai­nok­sia, sekä mak­sul­li­nen, mai­nok­se­ton ver­sio. So­vel­lus on la­dat­ta­vis­sa Goog­le Pla­ys­ta ja Ap­p­len App Sto­res­ta.

Lue lisää aiheesta

Päivän psalmi

Luetuimmat

Digilehti

Epaper cover

Digilehti

Epaper cover