JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kirkonseudut rullaavat Lehtiseppien Lahden painon tuotantolinjalla. Kuva: Markus Luukkonen

Kirkonseudut rullaavat Lehtiseppien Lahden painon tuotantolinjalla. Kuva: Markus Luukkonen

Lehti ei tullut, mitä teen?

2.9.2020
Markus Luukkonen

Kir­kon­seu­tu-leh­den tuo­tan­to­mää­rä on noin 91 000 kap­pa­let­ta. Sen ja­ke­lu ta­pah­tuu kä­si­työ­nä yh­dek­sän kun­nan alu­eel­la. Val­ta­o­sin ja­ke­lu toi­mii moit­teet­to­mas­ti, mut­ta ai­na sil­loin täl­löin voi ol­la on­gel­mia.

"Ja­ka­mat­to­mas­ta leh­des­tä kan­nat­taa ot­taa heti yh­teyt­tä ja­ke­lu­päi­vys­tyk­seen, säh­kö­pos­tit­se ja­ke­lu­pai­vys­tys.pai­jat-hame@ja­ke­lu­se­pat.fi tai pu­he­li­mit­se 03 7575 285. Ja­ka­ma­ton leh­ti toi­mi­te­taan luuk­kuun pää­o­sin seu­raa­van ja­ke­lun yh­tey­des­sä", ker­too Ja­ke­lu­se­pät Oy:n ja­ke­lu­pääl­lik­kö Ma­ri­ka Jou­sa­la.

Ja­ke­lu­pa­laut­teen voi teh­dä myös verk­ko­lo­mak­keel­la osoit­tees­sa www.kir­kon­seu­tu.fi.

Ja­ke­lu­se­pät on uu­si ja­ke­lu­yh­tiö, joka syn­tyi, kun Kes­ki­suo­ma­lai­nen-kon­ser­ni yh­dis­ti Lah­den ja Kuo­pi­on ja­ke­lu­toi­min­not.

Kir­kon­seu­tu-leh­ti ja­e­taan nii­hin luuk­kui­hin, jot­ka sal­li­vat il­mais­ja­ke­lu­tuot­tei­den ja­ka­mi­sen.

"Jos luu­kus­sa lu­kee 'ei mai­nos­ja­ke­lua' tai 'ei il­mais­ja­ke­lua', leh­teä ei ja­e­ta, vaan sen voi nou­taa seu­ra­kun­nan toi­mi­pis­teis­tä", sa­noo Jou­sa­la.

Tai­te­tun leh­den voi lu­kea myös Kir­kon­seu­dun verk­ko­si­vuil­la klik­kaa­mal­la Di­gi­leh­ti-ku­va­ket­ta. Tuo­reim­paan di­gi­leh­teen sekä di­gi­leh­ti­ar­kis­toon pää­set täs­tä.

Lue lisää aiheesta