Lahdessa aloittaa Toivoa naisille -ryhmä

Lahden seurakuntayhtymän yhteinen Toivoa naisille -rukous- ja lähetysryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 14. tammikuuta klo 18.30 Olokolossa osoitteessa Kirkkokatu 7. Ryhmä kokoontuu sen jälkeen samaan aikaan samassa paikassa joka toinen viikko huhtikuun loppuun saakka. Ryhmän vapaaehtoinen vastuuhenkilö on Medialähetys Sanansaattajien Lahdessa asuva Toivoa naisille -lähettiläs Seija Niemi.

Kansainvälisen Toivoa naisille-työn juuret ovat vuonna 1997 alkaneessa Hanna-työssä (Project Hannah). Vuonna 2018 nimi muuttui Trans World Radion (TWR) Toivoa naisille -työksi (Women of Hope). Toiminnan runkona ovat rukouskalenterit ja naisille suunnatut radio-ohjelmat. Kalenterissa on jokaiselle kuukaudelle oma, naisen elämään liittyvä teema ja jokaiselle päivälle teeman mukainen lyhyt rukous. TWR:n lähettämät Toivoa naisille -radio-ohjelmat antavat kuulijoille heidän omalla äidinkielellään arkipäivän elämää helpottavia neuvoja ja levittävät kristillistä evankeliumia.

Suomessa on noin 100 Toivoa naisille -ryhmää. Useat niistä kustantavat 11 kielellä lähetettäviä Toivoa naisille -radio-ohjelmia Indonesiassa, Intiassa, Kambodžassa, Turkissa ja Keski-Aasiassa sekä kuuntelulaitteille ladattavaa Kätketyt aarteet -ohjelmaa, joka on tarkoitettu seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhreille.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli