Nastolan kirkossa kaikuu kuorolaulu, kun mieskuoro ja Hymnos virittäytyvät jouluun

Nastolan kirkossa virittäydytään joulutunnelmiin Nastolan Mieskuoron Sydämeeni joulun teen -konsertissa 19. joulukuuta. Juha Korkeamäen johtaman kuoron ohjelmassa on perinteisiä joululauluja, kuten Taas kaikki kauniit muistot ja Jouluyö, juhlayö. Uudempia lauluja taasen ovat Tulkoon joulu ja Sydämeeni joulun teen, joissa kuoron solistina laulaa Kirsi Korkeamäki.

Loppiaisena voi jatkaa tunnelmointia, kun kirkossa kuullaan Nastolan seurakunnan entisten nuorten kuoro Hymnosta. Kuorolle muodostui aikanaan ainutlaatuinen ohjelmisto, kun kuoron perustaja Juha Kuparinen löysi Suomessa ennen esittämättömiä lauluja, kuten Kehtolaulun ja Rakkauden lahjan. Ohjelmistossa on myös tuttuja suomalaisia joululauluja aina Jouluhymnistä Joulun kelloihin. Konsertin tuotto menee Nastolan seurakunnan diakoniatyölle.

Nastolan Mieskuoron joulukonsertti torstaina 19.12. klo 19 ja Hymnoksen loppiaiskonsertti maanantaina 6.1.2020 klo 15, molemmat Nastolan kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kukkastie 18, Nastola.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli