Tv-kasvo Pekka Laukkarinen pitää lapsille joulukonsertin Jovilla

Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen kiertää joulukuussa trionsa kanssa Joulun Tähti -konserttikiertueella. Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Konsertissa tarjolla on iloisia musiikkihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut on sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin, että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Joulun Tähdestä on tehty albumi vuonna 2012.

Pekka Laukkarinen on tullut tutuksi alakoulukonserteillaan, joita on viimeisien vuosien aikana ollut jo lähes pari tuhatta ympäri Suomea. Kyseiset ”Lempparikonsertit” ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia. Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä. Laukkarinen on tuttu myös gospel-laulajana ja -lauluntekijänä. Hän on toiminut myös MTV Juniori -kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Matti Laitinen tunnetaan multi-instrumentalistina, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon vuonna 2011 (paras etno-albumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu muun muassa Pro Fide -yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.

Joulun Tähti -konsertti sunnuntaina 8.12. klo 13 Joutjärven kirkossa. Vapaa pääsy. Konsertin jälkeen tarjolla välipalaa, vapaaehtoinen maksu menee yhteisvastuukeräykseen. Ilmarisentie 1, Lahti.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli