Kaarisillan Lucia valaisee jälleen – suosikkikonsertissa solistina Mariia Bertus

Kuva: Pekka Syrjala

Kaarisillan perinteinen Lucian päivän joulukonsertti järjestetään jälleen Ristinkirkossa. Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia-konsertin perinteisiin kuuluvia joululauluja. Lisäksi Kaarisillan muusikot ja musiikinopiskelijat esiintyvät.

Solistina konsertissa on sopraano Mariia Bertus ja häntä säestää pianisti Maarit Liimatainen. Urkurina on Vesa Koskimaa. Mariia Bertus on valmistunut Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksesta vuonna 2015, jossa hänen laulunopettajanaan toimi Eeva-Liisa Saarinen. Bertus on suorittanut myös musiikkipedagogin tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. Ensi keväänä hän laulaa Opera Tellus ry:n The Sound of Music -musikaalissa Marian roolin.

Kaarisilta on toiminut vuodesta 1987 alkaen erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden taide- ja toimintakeskuksena. Kaarisilta tarjoaa päiväaikaista toimintaa, musiikin ja kuvallisen ilmaisun ammatillista koulutusta ja ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta.

Lucian päivän joulukonsertti perjantaina 13.12. klo 18 Lahden Ristinkirkossa. Ohjelma 15€, tuntia ennen ovelta tai ennakkoon p.040 7332363 tai kaarisilta@kaarisilta.fi. Kirkkokatu 4, Lahti.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli