Gospel Christmas tulee jälleen – lavalla Ira Multaharju, Noora Louhimo, Lauri Mikkola ja Pauli Hauta-aho

Kansainvälisen tason joulukonserttishow Gospel Christmas järjestetään jo 24. kerran. Lahden Gospelkuoron joulukonsertit ovat kasvaneet vuosi vuodelta suuremmiksi ja vieraana on ollut lukuisia Suomen eturivin artisteja.

Tänä vuonna konsertissa esiintyvät muun muassa gospelkuoron solisti Ira Multaharju, Battle Beast-yhtyeen solisti Noora Louhimo sekä Kinky Boots ja Poikabändi -musikaaleissa esiintyvä Lauri Mikkola. Kuoroa säestää kahdeksanhenkinen bändi, joka saa rinnalleen myös Apulannan ja Blankon kitaristin Pauli Hauta-ahon.

Uudistuneessa ohjelmistossa on kansainvälisiä jouluhittejä ja koskettavaa gospelia. Säihkettä täydentää Risto Sillanpään valoshow ja liikekollektiivi Duo Ote. Konsertin kapellimestarina on tuttuun tapaan Asko Turkia, ja kuoroa luotsaa Marjaana Turunen. Lahden Gospelkuoro nähdään parhaillaan myös Lahden Kaupunginteatterin Nunnia ja Konnia -musikaalissa.

Gospel Christmas Ristinkirkossa pe 20.12. klo 17 ja 20. Liput 30€ (+ toim.maksu) osoitteesta Lippu.fi sekä ovelta ja kuorolaisilta. Kirkkokatu 4, Lahti.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli