Lapin tunnelmaa Hollolassa - Kairosmajan kuulumisia Missiokammarilla

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli.

Hollolan Missiokammarilla virittäydytään Lapin tunnelmiin, kun Kairosmajan ohjelmavastaava Timo Ylitalo saapuu lokakuussa kertomaan Pyhätunturin kuulumisia. Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran kaikille avoin hengellinen majatalo Lapin Pyhätunturilla. Kairosmajalla on aamuisin ja iltaisin hengellistä ohjelmaa. Päivällä vieraat voivat osallistua opastetuille retkille tuntureille, soille ja kuruille. Seudun Pyhä-Luoston kansallispuisto onkin Suomen vanhin kansallispuisto, jonka suosittuja kohteita ovat mm. Isokuru, Ukonhattu, Noitatunturi ja Tunturiaapa. Iltapäivisin Pyhäjärven rannassa lämpiää sauna ja järvessä voi uida ympäri vuoden. Kesäkautena rannan savusauna lämpiää kerran viikossa.

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli. Siellä pidetään joka päivä Aamun sana -hetki sekä iltatilaisuuksia, muun muassa ilosanoman ilta, viikkomessu, kairosilta sekä konsertteja. Revontulikappeli on avoinna päivittäin kello 7–22.

Kairosmajan kuulumisia Missiokammarilla maanantaina 14.10. klo 17. Tilaisuudessa on maksuton kahvitarjoilu. Rakentajantie 8, Hollola.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli