Tulisiko sinusta taloustsemppari, sukankutoja tai kaveri yksinäiselle nuorelle? Lahden vapaaehtoistehtävät on koottu yhdelle sivustolle

On monta tapaa löytää itselleen mieluinen vapaaehtoistehtävä. Käypiä kanavia ovat olleet lehtien palstat ja kauppojen ilmoitustaulut. Ne toimivat edelleen, mutta niiden rinnalle on noussut erilaisia nettipohjaisia ilmoituskanavia. Laajin ja näkyvin vapaaehtoistehtäviä välittävä nettisivu on nimeltään vapaaehtoistyo.fi. Kuudellakymmenellä paikkakunnalla toimiva sivu kokoaa omalle paikkakuntakohtaiselle alasivulleen alueen vapaaehtoistehtäviä. Lahdessa vapaaehtoistyo.fi/lahti-sivulla tehtäviä tarjoavat Lahden kaupunki, ev.lut.seurakunnat, Diakonialaitos ja monet yhdistykset ja järjestöt.

Sivustolla on tarjolla kertaluontoisia ja pidempiaikaisempia tehtäviä elämän eri alueilta, taideryhmän vetäjästä mentoriksi nuorelle.

Vapaaehtoistyo.fi-sivustolla tiedotetaan myös vapaaehtoistoimintaan liittyvistä tapahtumista. Portaalin kautta on helppo löytää oma tapa tehdä hyvää. Ilmoittautuminen tehtäviin onnistuu helposti.

Tuulia Halttunen

Jaa artikkeli