Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Lahden seurakuntayhtymä

Kirkkokatu 5, PL 84, 15111 Lahti

puh. (03) 89 111 (vaihde) lahti.viestinta(ät)evl.fi

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Taina Kautonen

Kirkkokatu 5, PL 84, 15111 Lahti

taina.kautonen(ät)evl.fi

 

Rekisterin nimi

Kirkonseutu –lehden tilaajarekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kirkonseutu on Asikkalan, Heinolan, Hollolan, Kuhmoisen, Kärkölän, Lahden ja Padasjoen seurakuntien seurakuntalehti.

Henkilötietojen käsittely liittyy seurakuntalehden tilaajarekisterin ylläpitämiseen.

 

Rekisterin tietosisältö

Lahden seurakunnat vastaa rekisterin ylläpidosta. Reksiteriin tallennetaan lehden tilaajien nimet ja osoitteet.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tilaaja itse ilmoittaa omat henkilötietonsa rekisteriin.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Reksiteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei luovuteta.

 

Suojauksen periaatteet

Sivustolla käsiteltävät henkilötiedot on suojattu tietoturvallisuudesta huolehtien lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

Tarkastusoikeus

Henkilötietojen ilmoittajalla on henkilötietolain 26 §:n mukainen tarkastusoikeus. Tarkastusoikeuden toteuttamiseksi tulee olla yhteydessä Lahden seurakuntayhtymän viestintätoimistoon.

 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Henkilötietojen ilmoittajalla on henkilötietolain 29 §:n mukainen tarkastusoikeus. Tarkastusoikeuden toteuttamiseksi tulee olla yhteydessä Lahden seurakuntayhtymän viestintätoimistoon.