TV7-ilta Lahdessa

Martti ja Mirja Ojares

Joujärven kirkossa järjestetään Hyvä Uutinen Kaikille TV7- ilta torstaina 25.1. klo 18. Illassa tutustutaan kristillisen tv-kanavan Taivas TV7:n toimintaan.

Vierailijat ovat TV7:n perustajat Martti ja Mirja Ojares. Mukana on myös TV7:n evankelista Arvo Silventoinen sekä paikallisten seurakuntien edustajia. Musiikista vastaavat laulaja Katariina Keinänen ja Jari Taipale.

Yhteiskristillinen TV7-kanava syntyi 2003, kun viestintäneuvos Martti Ojares oli jäänyt eläkkeelle Sanoma Oy:n varatoimitusjohtajan tehtävästä. Jumala antoi hänelle näyn perustaa kristillinen tv-kanava.

Ensimmäisten lähetysten aikaan joulukuussa 2003 kanavalla oli kolme työntekijää, mutta vuosien varrella toiminta on laajentunut, ja työntekijöitä on osa-aikaiset mukaan luettuna satakunta. Suomenkielisen Taivas TV7:n lisäksi kanavaperheeseen kuuluvat vironkielinen Taevas TV7, ruotsinkielinen Himlen TV7 ja venäjänkielinen Nebesa TV7. Nuorten ja hengellisen herätyksen kanava TV7 Plus näkyy internetissä. Jerusalemissa sijaitseva toimitus tuottaa Israelin ja Lähi-idän uutisia sekä ajankohtaisohjelmia.

TV7:n ohjelmia voi katsella kaapeliverkossa, IPTV-verkossa sekä internetissä ympäri vuorokauden. Viikoittain ohjelmia seuraa Suomessa noin 200 000 katsojaa. Vajaa puolet suomalaisista tuntee kanavan.

Tiedotuslehti TV7 Uutiset ilmestyy viisi kertaa vuodessa 150 000 kappaleen painoksena. Lehteä jaetaan ilmaiseksi eri puolilla Suomea. TV7 järjestää TV7-iltoja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa.

Laura Visapää
laura.visapaa@evl.fi
@

Jaa artikkeli